Învață să mănânci sănătos

Învață să mănânci sănătos

„Învață să mănânci sănătos” este un program personalizat de educație alimentară la conturarea căruia lucrez de câteva săptămâni și de care sunt foarte mândră. Programul are la bază implementarea unui stil de viață sănătos, care să se plieze pe stilul tău de viață și care să te ajute să faci alegerile potrivite în materie de alimentație, fără a avea neapărat un obiectiv de scădere în greutate.

În ultima perioadă primesc tot mai des întrebări despre ce înseamnă să mănânci sănătos, ce combinații de alimente sunt bune, ce idei de rețete sănătoase pot recomanda. Lipsa de timp, stressul și joburile solicitante pe care le avem ne fac să nu mai acordăm importanță felului în care ne hrănim și, de cele mai multe ori, alegem varianta mai la îndemână, chiar dacă nu este neapărat și cea mai sănătoasă. Avem din ce în ce mai puțină diversitate în farfurie și am uitat să mai mâncăm în funcție de anotimpul în care ne aflăm. Așa că am pus bazele acestui program, care sper să te ajute să îți însușești principiile de alimentație sănătoasă pe care să le poți aplica indiferent de situație.

Ce include programul „Învață să mănânci sănătos”?

Programul durează 5 săptămâni și include:

         Cântărire profesională și analiză corporală înainte de începerea programului (în București) / măsurători (pentru persoanele din  afara Bucureștiului)

Analiza stilului tău de viață și întocmirea unei strategii nutriționale care să se plieze pe nevoile tale

Analiza jurnalului alimentar pe 7 zile și recomandări nutriționale pornind de la acesta

Implementarea unui set de principii alimentare aplicabile în majoritatea circumstanțelor. Acestea te vor ajuta să conștientizezi alegerile alimentare pe care le faci și cum le poți îmbunătăți astfel încât să îi oferi corpului tău nutrienții de care are nevoie.

Monitorizare zilnică pe Whatsapp sau Facebook Messenger, însoțită de sugestii și opțiuni pe care să începi să le aplici imediat

Sfaturi legate de combinațiile alimentare optime

Idei de rețete în funcție de preferințele tale alimentare

          Cântărire profesională și analiză corporală la sfârșitul programului (în București) / cântărire și măsurători (pentru persoanele din afara Bucureștiului)

Ce nu include programul „Învață să mănânci sănătos”?

Programul nu include meniuri calculate pe macronutrienți și număr de calorii, întrucât nu este axat pe pierderea în greutate. Desigur, ca urmare a unor mici schimbări alimentare pe care le facem, s-ar putea să observi și o schimbare a greutății, însă nu acesta este scopul principal al programului ”Învață să mănânci sănătos”.

Dacă te interesează strict partea de scădere în greutate, putem lucra împreună prin intermediul serviciului de consiliere nutrițională personalizată.

Cum te poți înscrie în program?

Este foarte simplu. Trimite-mi un mail pe adresa [email protected] sau completează formularul de contact de pe site și menționează că te interesează programul ”Învață să mănânci sănătos”. Vei primi un email de la mine cu următorii pași și mai multe detalii despre cum vom colabora pe durata celor 5 săptămâni.

Cât costă programul „Învață să mănânci sănătos”?

Prețul programului pe întreaga durată este de 300 lei. Plata se va face integral la începutul programului, iar detaliile de plată vor fi incluse în mailul cu informații despre cum vor decurge cele 5 săptămâni în care vom lucra împreună.

Dacă ai nevoie de orice informații suplimentare despre acest program îmi poți scrie pe mali[email protected] sau poți folosi formularul de contact de pe site.

Hai să facem împreună primul pas spre un stil de viață mai sănătos!